SEO aka Søgemaskineoptimering

Fordele ved SEO

  • Gratis trafik ind til din side
  • Viser troværdighed til nye potentielle kunder
  • Det er en god investering

At få lavet SEO optimering af sin side, betyder at man kommer højere op i det organiske søgefelt, altså under Ads, som er de betalende annoncer på Google. SEO tager tid, men er klart en af de bedste investeringer, da trafikken fra det organiske søgefelt er gratis, hvor i mod at du med Ads betaler per klik.

Hvis du skal have SEO optimeret din side, er det først og fremmest vigtigt at lave en søgeords analyse, som viser hvilket ord der er relevante at optimere imod. Hvis du f.eks er Tømrer i Ringsted, vil det aldrig kunne betale sig at optimere på ordet “Tømrer” alene, da du da konkurrere mod Tømrer i hele landet. (og du alligevel nok ikke køre til jylland for at skifte et vindue) Derimod, så er det klogt at optimere lokalt, altså på ordet “Tømrer Ringsted” og måske “Udskiftning af vinduer Ringsted” og lign.

By Lux er et af Danmarks største Event Bureauer og er kendt for sine over 250 Event piger, som skal bookes ud hele året. Derfor er det vigtigt at de ligger nr 1. på ord som f.eks. “servering til julefrokost” og “bliv eventpige” da de hele tiden søger nye folk. Det klarede Pro Markedsføring ApS på blot 5 måneder!

Konkurrent-analyse

Søgeords-analyse

Strategisk plan

Vi kan hjælpe dig med SEO – priser fra 450kr om måneden