Facebook firmaside og annoncering

Fordele ved Facebook

  • Faste følgere
  • Målbart annoncering
  • Billige annoncer

At have en facebook firmaside, er tæt på lige så vigtig som at have en hjemmeside. Det giver mulighed for at annoncere på verdens største sociale medie. Nå ud til Facebooks 3 mio danskere og milliarder af brugere på verdensplan. Vi kan sågar overføre de målgrupper, som gør en kampagne til god forretning i et land til nye lande. Facebook kan f. eks. bruges til at indsamle leads og til målretning med remarketing eller decideret at oprette Facebook funnels.

Vi kan både hjælpe dig med opsætning, opslag og annonceringen på Facebook for dig! Hos kan du få en 360º løsning, hvor vi håndtere hele din facebook side, så du kan fokuseret på det i din forretning, som at du er bedst til.

Amager Isenkram startede med 300 følger da Ditte som er ejer af Pro Markedsføring Aps. Besøgte Allan fra Amager Isenkram for 1 gang, det er i November måned og strategien til Ads, SEO of Facebook blev lagt med opstart i December. Men den rigtige strategi, målsætning og annoncering, nåede 1 måneds konkurrence 19000 kommentar og siden fik 8000 nye følgere! Derved kom der et helt nyt kunde flow til webshoppen fra Facebook af! Siden har nu over 11000 Følgere og Facebook er blevet en ny del af deres omsætning!

Performance-analyse

Remarketing

Funnel kampagner

Vi kan hjælpe dig med Facebook – priser fra 750kr om måneden