Google Ads

Fordele ved Ads

  • Ads er målbart
  • Det giver afkast med det
  • Kom først op på Google på dine mest relevante søgeord

Med Ads betaler du per klik ind til din hjemmeside, du vælger selv hvor i landet og hvilken ord din annonce skal komme frem på, samt hvilken den ikke skal komme frem på, f.eks hvis man er murer, vil man gerne blive fundet i sit lokalområde, hvis en kunde søger efter “murer” på Google, eller f.eks. “murer til ny garage” – men man vil ikke findes, hvis man sammen med ordet murer skriver, “murer uddannelse” Så laver man ordet “uddannelse” negativt.

Man kan byde på ordet, så man fortæller google, hvor meget man gerne vil betale per klik og lave forskellige bud på forskellige tidspunkter af dagen, så man byder højere i det tidsrum hvor man konvertere bedst. Det handler i virkeligheden om at få en lav konverterings pris. Ads kommer i øvrigt i mange former, både i form af Google Shopping, dynamiske annoncer, videoer og bannerannoncering.

jpvvs.dk er en af vores kunder i Mørkøv. Han brugte 3500kr om måneden på aviserne, nu bruger han de samme penge på Google Ads og han ved at han pr. 160kr han bruger – da får han en ny kundehenvendelse. Dvs. han har en konverterings pris på 160kr og har fået over 8 gange så mange at lave, for samme budget!

Konkurrent-analyse

Søgeords-analyse

Strategisk plan

Vi vælter dine konkurrenter af pinden – priser fra 1000kr om måneden